Menü
Kosár
A weboldal sütiket (cookie-kat) használ, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk.

HORGÁSZ SZTORIK

22 Dec Csontilisztes bojlival természetes vízen
0 265
Csontilisztes bojlival természetes vízen Az idei év tavaszától lehetőségem adódott, hogy a Csali Hungária által létrehozott új termékcsaládot tesztelhessem, ami a „Magic Maggot” márkanevet kapta. ..
09 Dec Létezik tökéletes method mix?
0 246
Bemutatkozik cégünk két zászlóshajója, a „Stinky Mix” és „Sweet Mix” névre keresztelt method páros! Mielőtt egyenként ismertetném az etetőanyagokat, nem árt tisztázni, hogy milyen koncepció alapj..
25 Oct Nem a méret a lényeg!
0 275
Hiába, nem a méret a lényeg!  Örök téma: - A hosszú az jobb? - Jobban lehet vele teljesíteni? - Irigyelni fognak, hogy nekem nagyobb van, mint másoknak? Nem, nem kedves olvasó. Van szitu..
12 Sep 0. Csali Hungária Kupa
0 767
Az első, pontosabban a „Nulladik Csali Hungária Hagyományteremtő Kupa” megrendezésének a gondolata még nyár elején fogalmazódott meg bennünk munkatársammal, Robival, és a cégtulajdonossal, Sinka Antal..
07 Sep Kipp-kopp, kopogok!
0 291
Létezik egy nagyon eredményes, de sok ember számára mégis ismeretlen módszer, aminek az elsajátításával a horgászatunk  sikeresebb lehet, és a tudástárunk egy újabb technikával bővülhet. A módszer nev..
03 Sep Nagyhalas feederezés a Csali Hungária csapatával!
0 336
Nagyjából három hete tudtam meg, hogy két csapattársunk is indul a balatoni horgász szövetségek versenyén, Zsennyén, ezért úgy döntöttem, hogy páran meglepjük őket, és ha már ott vagyunk, akkor a szur..
25 Aug Horgászat Sopron ékkövében
0 623
Nemrégiben lehetőségem nyílt a Pisztráng Horgász Egyesület kezelése alatt álló, Sopronban található Pisztrángos tavon horgászni, melyet a gyönyörű környezete és csodás halfaunája tesz különlegessé. A ..
23 Aug Nyaralás, Balaton, horgászat.. kell ennél több?
0 659
 Július utolsó hétvégéje, valamint augusztus második hete a pihenésről szólt imádott tavamon, a Balatonon, családommal, barátaimmal, no és persze a pecabotokkal!  Helyszínek: Balatonmáriafür..
20 Aug Minden, amit a Csonti Befőtt-ről tudni kell!
0 616
A befőtt piacra kerülése óta rengeteg kérdés merült fel a termék felhasználásával kapcsolatban, mivel a megszokottól egy teljesen eltérő csali került a horgászok látókörébe. A következőkben kérdezz-fe..
01 Aug Etetőanyag teszt a Tómajorban
0 150
Egy barátom kérésének eleget téve kilátogattam a Tiszaeszlár határában található tavára, a Tómajor Vendégházhoz. Annak ellenére, hogy a tavat nem lakják kapitális példányok, egy nagyon élvezetes, és m..
31 Jul Amikor vissza nyal a fagyi
0 370
Elterveztem fejben, készültem rá...Tudtam, mit kell tennem, de nem számítottam erre...Ma a Friesen-Wels club taván teszteltük a Csonti befőttet a franciaországi Alsaisból. Tulajdonképpen hazai pálya..
25 Jul Sugár Brigitta első cikke
0 200
Sziasztok! Egy újabb tavon teszteltem a hamarosan forgalomba kerülő Magic Maggot Method Mix etetőanyagot.  A tó Budapest 23.kerületében helyezkedik el, autóval sincs messze illetve BKK-val is könnye..
Tételek: 1 - 12 / 14 (2 oldal)